Activitat 24TA0282

CATÀLEG SARC EDICIÓ 2024 – 2027

Consultes sobre el Catàleg SARC, poden ser enviades al correu catalogo.sarc@dival.es


ADOBATS I VERDURES FERMENTADES

ALEJANDRA GISELA SCHVARTZ BRUNSTEIN

Tornar al catàleg
Codi catàleg 24TA0282
Actualitzat 08/08/2024
Modalitat TALLERS DIDÀCTICS
Estil GASTRONOMIA
Destinataris BATXILLERAT O CICLE FORMATIU, ADULTS
 
 
PREU ORIENTATIU
(amb totes les despeses i els impostos inclosos)
500,00 €
 
 
Sinopsi:
Aprendrem a preparar adobats i verdures fermentades de manera casolana i artesanal. Coneixerem els conceptes bàsics de fermentació: com fermentar de manera segura, criteris d'higiene, lloc i temps de fermentació. Diferents tipus de fermentació. Utensilis i materials necessaris per a fermentar. Elaborarem adobats i verdures fermentades: Chucrut, Kimchi, pickles, adobat crudité, verdura d'estació.
 
Duració total hores 5
Nº assistents 12
Nº docents 1
 
NECESSITATS TÈCNIQUES
Materials professional:
Ingredients per a les elaboracions, utensilis, receptari per a cada participant.
Materials sol·licitant:
Local apte per a cuinar, llum, aigua, taules i cadires.
 
DADES DE CONTACTE
Nom fiscal:
SCHVARTZ BRUNSTEIN, ALEJANDRA GISELA
Telèfon 636 450 377
Correu electrònic:
Web:
https://www.alejandraschvartz.com